Hamburger restaurant Chef Burger opende in juni 2015 haardeuren. Chef Burger staat voor goed, verantwoord en betaalbaar eten in een relaxte sfeer. Naast de lekkerste burgers bereid op een authentieke houtskool grill,worden verse frites en salades geserveerd. 

Chef Burger is een sfeervolle ontmoetingsplek waar iedereen, van jong tot oud, zich thuis zal voelen. Een praatje maken met andere gasten hoeft niet, maar kan natuurlijk een verrassende ontmoeting opleveren.

100% PuurAAA_1651 & verantwoord

Alles is huisgemaakt met pure ingrediënten en voor de drankjes hebben we gekozen voor verschillende biologische wijnen en echt ur bier (biologische bier) van de tap van Gulpener.

En natuurlijk niet te vergeten onze heerlijke huisgemaakte limonade  van vers fruit. Het concept Chef Burger werkt met respect voor mensen en voor de wereld om ons heen. Wij werken met een mix van biologische, lokale en duurzame ingrediënten. Het vlees voor de hamburgers is gegarandeerd biologisch en komt uit de buurt. De broodjes worden elke dag speciaal voor ons gebakken.    

Tot gauw Adriana & Claude

Adriana